10×3’ Skierg + rullskidor + gym

Ja, det där blev ett riktigt gott & blandat-pass. Vanligen så brukar dessa pass vara löpning till gymet, löpband och sedan styrka. Men nu vill jag ju försöka fokusera på stakningen, inför den stundande skidsäsongen. Jag vill köra på min egen
Nöjd att jag kunde köra progressivt hela passet igenom. Kändes helt okej!
Efter att ha samlat ihop mig själv en aning efter intervallerna så spände jag på mig mina Elpexfyror och stakade ner till gymet. Jag tror detta var första gången som jag direkt efter Skierg körde rullskidor och känslan var att det hade tagit på ”rätt” muskler, vilket var glädjande. 
Nere på gymet så körde jag följande:
– Bänkpress (uppvärmning: 10 x 55 – 6 x 65 – 4 x 75 kilo) 5 x 2 @ 87,5 kilo
– Lutande rodd (uppvärmning: 10 x 40 – 6 x 50 – 4 x 60 kilo) 5 x 2 @ 75 kilo 
– TRX: 4 övningar, 3 set, 10 – 18 repetitioner. Fokus på bålen
När väl styrkan var klar så stakade jag hemåt igen. Ett bra pass avklarat!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe