Bilder, aktuell vikt och 400 kronor gratis till er

Alfons lyckades få tag i ett hårvax nere i Amandas salong häromdagen. Vaxet satt som satan kan jag lova..

Amanda håller på renovera nere i salongen. Alfons tycker det är kul att vara med och hjälpa till där nere! 

Alfons har skägg i badkaret. 

Kvällstrött trollunge. 
Hej hej. 
Några bilder på vår lille Alfons får inleda tisdagen. 
Igår hade vi en mysig dag, där vi var hemma tillsammans. Skönt som bara den med dessa pappa-måndagar. Jag fastade under hela dagen och åt först till middagen. Vägde in på 71,0 kilo innan maten, snyggt! 
Det verkar som att vintern är på väg tillbaka igen nu, äntligen. Temperaturen ligger kring nollan och under de kommande dagarna väntar det både minusgrader och snöfall. Det sitter inte fel! Så idag kanske det blir sista cykelturen till Alfons dagis för att hämta hem honom. Så då får jag passa på. 
Vilodag idag. Det känns skönt. Det har blivit så att tisdagarna är den dagen som passar bäst in i övriga livet till att vila, så då är det bara att tacka och ta emot. Kroppen värker skönt från gårdagens styrkepass, inte farligt, men jag känner av det mer eller mindre överallt. Bland de bästa känslor jag vet! 
Avslutar med två tips som kan generera er 400 kronor gratis. Detta är ingen reklam eller något samarbete. Jag lyssnar på en del poddar. Bland annat med inrikting på börsen och ekonomi. I det senaste avsnittet av ”börspodden” och ”fill or kill” så fick vi ett varsitt tips om att få 200 kronor:

Här var det ett kort man skulle regga sig för att få. Satte man sedan in 100 kronor så fick man 200 kronor extra. Jag gjorde det och sedan tog jag ut pengarna direkt. Gick rätt smidigt ändå!

Här skulle man regga ett konto på aktieinvest. När man gjort det och använt koden ovan så fick man 200 kronor att investera för. Dessa pengar tog jag ut direkt. 
Varsågoda!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe