Jogg till skidspåret och sen skate+stak

Visst gick det att åka skidor även idag på elljusspåret i Skräddarbacken. På sina ställen var det lite skit och sten framme. Men som sagt full åkbart! Hoppas vädret slår om och blir kallare nu igen, samt att vi får lite snöfall. 
Jag sprang upp till spåret, åkte sedan 9,5 varv där uppe och sprang sedan hem. Vartannat varv blev skate och vartannat stakning. Lugn och fin åkning bara. Totalt var jag ute och vinglade i två timmar och på den tiden hann jag med att samla 26,7 kilometer + 590 höjdmeter. 
Jag hann även med att testa min nya pannlampa som infriade alla högt ställda förväntningar, blev så till mig att jag gjorde en film som ni kan få se här:
http://www.adamsteen.se/
Previous articleNy pannlampa från MTiger Sports
Next articleBlancolån

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

4 COMMENTS

 1. Hej

  Hur är dina erfarenheter av kompressionsunderställ vs vanliga underställ?

  En bra blogg det här😃

 2. Tjenare!
  Hur tänker du med stavlängd när du kör stak + skate? Använder skatestavar? Körde nämligen skate idag men kunde inte låta bli att köra endel stakning också. Tycker dock det är svårt att få till bra känsla/teknik med långa skatestavar. Kanske en vanesak..

  Keep up the good work med bloggen, inspirerande läsning för en led 3 amatör 🙂

 3. Hej. I söndags körde jag med skatestavar då planen inte var att staka, men det blev så ändå. På detta passet körde jag med mina ordinarie stakstavar. Så klart blir ju känslan bäst på skate med längre stavar och på stakning med kortare. Du får helt enkelt använda de stavar du tycker är bäst lämpade för passet. Tränar du för att tävla i klassiskt så kanske det är lämpligast med dina kortare stavar 🙂

  Tack så mycket! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe