Ny pannlampa från MTiger Sports

Hoppsan hejsan!
Igår så fick jag hem en ny pannlampa. Det är en M Tiger Sports X10-Evo. Tidigare så hade jag den föregående modellen som hette H10. Nu så har jag fått en upphottad version som har bättre lampa och batteritid. Jag har inte testat den i skarpt läge ännu, men den upplevdes som bättre sken än den föregående, den förra hade 700 lumen och den nya 1 000. 
Det som jag tycker är allra bäst med lampan är att batteriet sitter uppe på huvudet, så jag slipper ha någon jobbig sladd i vätskebältet. Dessutom så sitter den riktigt bra på huvudet och det är faktiskt den enda lampan jag haft där jag kunnat köra impulser/spurter utan att den rör sig. 
I eftermiddag blir det nog ett första test med lampan, spännande! 
_____
Det är ju ett riktigt pissväder ute nu med temperatur kring nollan och blött. Tråkigt när det var så fint innan och såg så lovande ut. Men jag har lärt mig genom åren att om man börjar tro på vinter och bra snöförhållanden så blir det alltid sådana här bedrövliga bakslag. Hade man fått välja så hade det varit bättre om det inte hade kommit snö alls, så att cykelbanor och vägar hade varit åkbara med rullskidor. Men nu är läget som det är och det är bara att gilla det. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

2 COMMENTS

  1. Japp! 🙂 Inte som den är nu tyvärr. Men det kanske finns något hjälmfäste till den, eller så kanske man kan modifiera till ett eget på något sätt 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe