Proteinpulver från FittnesButiken

Tjena tjena!

Det kan kanske tyckas konstigt att jag som konditionsidrottare dricker så pass mycket proteinpulver som jag gör. Är inte det bara för ”gymfolk”? Nja, inte nödvändigtvis. Jag har under de senaste månaderna druckit proteinpulver dagligen, eller innan jag går och lägger mig. Dessutom direkt efter tuffare träningspass. Anledningen till det är att jag vill påskynda återhämtningen och jag tycker det hjälper mig, så det kommer jag fortsätta med. 
Andra användningsområden förutom innan läggdags och efter hårda träningspass är till vissa frukostar. Jag blandar då pulvret tillsammans med havregryn, bär och havredryck. Gott smidigt och snabbfixat!
Idag så fick jag hem en laddning med proteinpulver från Fittnesbutiken, ska bli spännande att prova dessa pulver! 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe