3 timmar stakning

Tjena tjena. 
Det var visst ingen skidprofil-träning idag och jag var ju ändå där så det var lika bra att köra själv. 
Innan passet var jag rätt orolig på förhållandena då det hade kommit nysnö och var kring nollan. Men otroligt nog var det nypackat. Elljusfemman, ner till Medväga och Igeltjärnsvägen var åkbar. Men det kändes som att det töade bort under tiden jag åkte och snötäcktet är väldigt tunt. Det går ju tyvärr inte att styra vädret idag heller, så förhållandena var så bra det gick att få till med förutsättningarna. Konstsnön på stadion kommer nog bli rätt bra. 
Under den första timmen så gick det ändå hyfsat lätt i den packade snön. Men därefter blev det allt blötare och tyngre. På mina tre timmar hann jag 36,8 kilometer, så ni kan nog ana att det gick rätt tungt. Typ fem kilometer längre än gårdagens två timmar skate. Sjukt hur det kan skilja från dag till dag. 
Var lite halvseg och trött idag. Men det går jag vara emellanåt. Bara att kämpa på. I eftermiddag så tänkte jag springa en kortis med stavar också. Måste bli snabb och smal igen. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe