47 friska stak-kilometrar

Bloggfavoriten Simon Andersson bjuder på en briljerande diagonalåkning. Han håller ju fortsatt på med det där. 

Pisspaus
Tjena tjena. 
Jag har idag fått till ett riktigt fint stakpass på Lugnet. Förhållandena där är riktigt världsklass med tanke på vädret. Jag blir helt lyrisk när jag får åka där och tycker inte alls det blir tråkigt att nöta där varv på varv. Men då åker ju jag där cirka en gång i veckan också. Kan ju förstå Simon som snurrat 120-130 varv där sedan i onsdags, då kan man nog bli lite less.. Men är man där en gång då och då så funkar det för mig klockrent. Blir så mycket bättre åkning på dessa spår, än att harva runt på de lokala jag har här i Borlänge. 
Hade sällskap hela passet idag, förutom av Simon även av den gamle Falun-Borlänge-åkaren Daniel Olsson, Robert Eriksson och vi fick även en skymt av den alltid lika trevlige Johannes Ringsby. Luktar comeback där!
Jag testade två par nya DP Sprint och dom är riktigt sköna i åkkänslan. Hoppas dom kommer leverera på skidtävlingarna också bara. Åkte också med mina lånepjäxor från Alpina. Även dom levererar. Kul med nya prylar! 
Dagens pass avkastade följande siffror: 3,01,05 timmar, 47,18 kilometer, 975 höjdmeter, 109 i snittpuls och 130 i maxpuls. I och med detta så har denna vecka bjudit på 13,25 timmars träning. Känns lite med tanke på att jag knappt gjort annat än att träna. Men mina dubbeltröskel-dagar bjuder ju inte direkt på någon timfest.. Så det är ju ändå rätt bra. Dessutom fattades det endast fem minuter från att få tre timmar intervalltid. Bra vecka alltså! 
Nu ska vi på julfika hos Amandas släktingar. Hejdå ännu mer min deff… 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe