47 kilometer stak på Lugnet

Blev ingen bild från dagens pass. Jag tränar väl och har inte tid med sådana fjantigheter som att fota min träning..
Dagen började med att få iväg hela lasset med mig och Alfons till Lugnet. Väl där så mötte min mamma upp mig för att ta hand om Alfons och samtidigt ge mig ett par skidor. Service! 
Träningen inleddes sedan med cirka en timme lugn åkning. Därefter så dök min pappa upp och vi testade igenom några par av de nya DP Sprint-skidorna. Hoppas dom går bra på tävling! Jag hade med mig Adam Larsson stora delar av passet och även på skidtesterna, det var trevligt. 
Efter skidtesterna rullade träningen på, varv efter varv, minut efter minut och kilometer efter kilometer. Bara att stänga av hjärnan och mata på. 
När jag hade åkt 2,30 timmar så lade jag in totalt 10 impulser, en varannan minut, 15 stavtag vardera. Bra att få försöka träna lite snabbhet, styrka och teknik. 
Blev ett fint pass om 3 timmar, 47,2 kilometer och 985 höjdmeter. I och med detta har jag fått 12,30 timmar denna och totalt 25,55 timmar under de sista två veckorna. Av dessa timmar var 4,45 i intervallintensitet Inte illa pinkat det. 
Efter träningen så hade jag en skidskola för två personer också. Kul att få lära ut det lilla jag kan inom skidåkningen. 
Imorgon väntar en ny dubbeltröskel, sedan ska jag försöka vila upp mig lite. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe