Dags för nytt lopp i Älvdalen

God morgon. 
Nu sitter jag höger fram i Adam Larssons vrålåk. Destinationen är återigen Älvdalen och Björnjakten dag 2. Idag väntar det jaktstart klassisk stil. Jag går ut som sjua, 1,07 efter ledande Gabriel Thorn och dryga 20 sekunder upp till tredjeplatsen. Har jag bara en okej dag så borde inte det vara några problem, men det ska göras också. Jag hoppas på en piggare kropp än igår i alla fall. Vi startar strax efter klockan 10. 
Inatt fick jag sova i princip hela natten och det var väldigt välbehövligt. Vi försökte lägga Alfons från klockan 18,30 ungefär. Klockan 20,45 så såg han ut såhär:

Fullt rally i hans säng och inte en sekund still. På senaste tiden har vi lagt honom genom att läsa en/någon bok och sedan låtit dörren vara öppen. Om han inte somnar så brukar vi sitta på en stol utanför dörren. Igår så tog det flera timmar utan lycka, så vi gav upp och gick till sängs i vår säng allihopa klockan 21,30. Så kan det vara ibland. 

Vi hörs senare!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

35,6 kilometer löpning

Tjena! Idag har jag bränt av ytterligare ett fint löppass på över tre timmar! Denna gång blev det en lite annorlunda vända än de senaste gångerna....

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe