Halvseg sjua

Tjena tjena. 
Ingen höjdare idag, men inte heller någon katastrof. Skateformen var som bekant inte någon höjdare och tekniken lämnar en del att önska. Men kroppen var inte heller riktigt på topp, dels hade jag inget riktigt tempo och inte heller någon bra ork. Hamnade i någon halvseg fart som jag försökte hålla så gott jag kunde. Tyckte jag hade oroväckande hög puls innan och under loppet. Plus att jag kände dubbelslag under loppet och känner nu efteråt lite smärta i bröstet när jag andas in. Förhoppningsvis är det bara mentalt och psykiskt. 
Imorgon ska jag försöka mata ikapp lite slashasar framför. Det ska förhoppningsvis gå, bara hjärtat fortsätter slå så. 
Nåväl, skönt att inte vara alltför bitter åtminstone och fint att få ett race i kroppen! 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe