Härliga tider

Vår lilla julgran 

Alfons började morgonen med att få öppna ett av alla sina paket. Kommer nog bli ganska kämpigt att låta bli de andra under hela långa dagen för honom…
Ja, hallå. 
Julafton idag då. Som yngre älskade jag alltid jul. Sedan försvann det under några års tid. Men nu så har jag åter fått upp glädjen över jul och allt omkring. Kul det kan jag tycka, det är ju en fin tid. 
Idag så blir det lite förberedande här hemma innan släkt från både min och Amandas sida kommer kring klockan 13. Vi ska äta här, fika, mysa, kolla på Kalle Anka, öppna paket och så vidare. Jag har även fått hedersuppdraget att vara tomte. Spännande! 
Jag hoppas ni får en fin julafton, så hörs vi imorgon igen!
God jul. 

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Bra tryck på balkongen

Hej där! Förra fredagen körde jag ett liknande pass som idag, då hade det utlovats regn, men blev inget, idag öste det ner. En annan...

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe