Löpning och gymstyrka

Upphopp på bänk + step up-bänk
Goder afton. 
Nu är julafton inte många timmar bort hörni. I år har jag också sådan tur att den infaller på en vilodag. SkönT!
Men idag var det ingen vilodag, utan idag har det tränats styrka + löpning till och från gymet. Lite siffror och annat från detta pass följer här:
Löpning till gymet: 2,69 kilometer, 11,16 minuter, 4,11 min/km, 140 snittpuls
Löpning hem från gymet: 3,04 kilometer (något annan väg än dit, inte klockan som ballat ur), 12,43 minuter, 4,11 min/km, 148 snittpuls
Gymet:
A) Frivändningar från knäna: 10 x 40 – 6 x 50 – 4 x 55 kilo (uppvärmning)
– 5 x 4 frivändningar från knäna + stöt, 50 kilo, start varannan minut
B) Knäböj: 10 x 50 – 6 x 60 – 4 x 70 kilo (uppvärmning)
3 varv med: 
– 5 knäböj 75 kilo 
– 5 upphopp på bänk (bilderna ovan) 
– 6 chins L-sit
Start var tredje minut
C) Marklyft: 3 x 3 @ 140 kilo
Bänkpress: 3 x 3 @ 80 kilo
Lutande rodd: 3 x 3 @ 70 kilo
D) 3 varv med: 
– 10 TRX-rodd 
– 10 stakkast med medicinboll, 12 kilo 
– 10 bicepscurl-axelpress med hantlar, 10 kilo 
– 10 Borzovhopp 
Start var tredje minut
E) 5 varv utan vila med: 
– 10 armhävningar med klapp 
– 10 kettlebellsswing, 24 kilo 
– 10 ”toes to bar” 
5,11 minutter tog det. Prova gärna denna lilla trevliga aktivitet! Tog riktigt fint.
Nu har jag haft sex fina träningsdagar bakom mig, så det blir skönt med vilodag imorgon på självaste julafton. Kroppen kändes helt okej idag, så det var skönt. Nu framöver ska jag försöka komma i form också, utan att för den delen dra ner alltför mycket på träningen. Jag fick ju till en skapligt tuff vecka förra veckan med 13,25 timmar, det borde ju inte vara helt fel. Låter inte mycket i sammanhanget, speciellt när ”alla andra” ligger på veckor över 20 timmar och även jag själv gjorde det förr. Men jag måste ju se till helheten och inse att det aldrig kommer fungera för mig att träna så och då får jag försöka göra det bästa av situationen med den tid jag har. Som tur är vinner ju inte den med mest timmar heller. Jag tycker jag har gjort en fin övergång till att försöka få till ”bättre träning” och hårdare pass. Förhoppningsvis räcker det lika långt som det har gjort förr.
Hoppas ni får en fin kväll! 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Äntligen tävlingspremiär och en bra insats!

Hej på er! Idag vaknade jag i tid, tjoho! Förutom mobilen som väckarklocka så hade jag satt alarm på min pulsklocka och även iPaden! Nervös och...

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe