Pers på skierg och: 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 min

Hej och hå.

Idag har jag slitit mig blå i min skierg igen, usch och fy. Satans bra och effektiv, men ofantligt jobbig maskin. Jag utgick från passet jag körde den 20:e november, och tänkte starta på, samt hålla en sekund snabbare per 500m. Upplägget var tio minuters uppvärmning och därefter: 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 minuter långa intervaller med 1 minuts vila mellan varje. Motstånd 8. Såhär blev tiderna idag:

Nytt personligt rekord alltså. Det var roligt! Men det var inte speciellt kul där och då kan jag lova. Fick kämpa en del, även om jag inte riktigt behövde gå ner i källaren till fullo, så det var härligt. Det är ju inte superhög fart på intervallerna, men längden och den korta vilan tar ju ut sin rätt ganska rejält ändå. 
Min snittpuls blev:
10´ – 156
9´ – 162
8´ – 165
7´ – 168
6´ – 170
5´ – 173
4´ – 174
3´ – 175
2´ -174
1´ – 172

Maxpulsen landade på 184, på slutet av tvåminutersintervallen. 21,5 minuter på eller över 170 slag per minut fick jag ihop. Jag vet inte om jag inbillar mig och har fått lite hjärnspöken. Men jag tycker att hjärtat hoppar lite under intervallerna, det kan gå upp 2-4 slag och sedan gå ner lika mycket igen, för att därefter lägga sig tillbaka på samma puls. Känns också som jag har lite lätt ont i bröstet/hjärtat. Vore just snyggt om jag hade någon hjärtmuskelinflammation igen, eller får något hjärtstopp och kastar in handduken. Hoppas verkligen inte det.. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe