Tillbaks på noll och ingenting


Trots nya pjäxor från Alpina och de nya Fischer DP Sprint så blev det ändå pannkaka av dagens insats. Måste ändå säga att jag är sjukt nöjd med pjäxorna och servicen från Alpina! Jag har beställt ett par som inte kommit än, så då fick jag låna två par andra så länge. Dessutom till bättre pris än det gamla märket jag använt. Så får man nöjda kunder! 
Vad ska jag säga om dagen? Jag öppnade det jag kunde och körde det jag hade loppet igenom. Men det svarade inte som jag ville. Hade inget riktigt tryck i stakningen och det mesta gick tungt. Besviken, less och uppgiven. Men vi har väl varit med om denna historia i Älvdalen förut: ”Världens sämsta skidåkare”, ”dags att lägga av” och så vidare. Jag har trott det varit kört då, men ändå kommit tillbaka. Så det borde nog gå även denna gång. Bara att bita ihop, tro på det jag gör och kämpa vidare. Hade varit värre om det känts bra idag och jag varit ljusår efter. Nu kändes det ju röv. Dessutom så har jag ju gjort ett bra lopp i Orsa för inte alltför längesedan. Så än finns det nog hopp. Dags att ta tag i sockerförbudet igen och dubbeltröskel. Start imorgon (hade dock ändå planerat in dubbeltröskel imorgon redan innan helgen).
Här är resultatet, skratta inte åt min insats tack:

http://www.adamsteen.se/
Previous articleDags för nytt lopp i Älvdalen
Next articleMobillån

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe