19:e och nattsvart

Adam Steen, placering 19, på tiden 1,40,15. Det är inte för detta jag håller på.. Förra året kom jag väl på plats 40-50 ungefär. Så med tanke på det så var det ju ”bra”. 
Nej jag är väldigt besviken och ledsen. Tillbaka igen där jag tvivlar på min egen förmåga och så vidare. Less. 
Kände redan i starten att jag inte hade konkurrenskraftigt material. Släppte varenda framförvarande åkare. Fick maxa på flacken och släppte folk hela tiden. Men då det ibland gick lugnt i tätklungan så lyckades jag hänga med täten i nästan 15 kilometer i alla fall. 
Efter det så hamnade jag ensam och bestämde mig för att köra på så bra jag kunde hela loppet. Det lyckades jag med och jag får vara nöjd med det. Inte en enda gång på loppet så var jag flåsig eller riktigt trött, utan det var materialet som satte stopp. Trist. 
Stod mellan spåren under de tre sista milen av loppet. Åkte själv mellan 18 och typ 38 kilometer. Sen kom en riktig motionsklunga på typ 15 personer ikapp mig. Bestämde mig för att spöa alla dom åtminstone och lyckades med det. Även det var bra. Så, bra insats, men bedrövligt långt efter. Cirka fem minuter bakom vinnaren. Inte kul, men vad gör man. Bara att blicka framåt och försöka ta nya tag. Men jag kanske är slut som skidåkare och för gammal nu?! 
Hade glömt pulsbandet också så klart, så jag vet inte någon puls. Här har ni resultaten. Varsågod att håna mig, Sveriges sämsta skidåkare. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

13 COMMENTS

  1. Körde du fabriksslip på sprint skidorna? Den måste man jobba mycket med för att få igång….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe