Otroligt besviken, delad tvåa!

Blev så förbannad att jag stampade sönder priset. 

Fy fan vad less jag blir. Hade jag vunnit så hade jag fått 1000 NOK för seger + 5000 NOK för banrekordet. Istället kammade jag hem noll och ingenting. Jag är så less, arg och irriterad att jag inte vet vad jag ska skriva och jag lär väl få ångra halva detta inlägget sen. Men jag ska försöka sansa mig så gott jag kan.. 
Det var ett fint lopp i alla fall och jag kände mig skapligt stark hela loppet. 
Det var en halvhård start och en del uppför i början. Kände mig stark där. Sedan blev det lite halvhård körning på flacken mellan 10 och 15 kilometer. Tyckte jag fick slita någon gång emellanåt då. Vid cirka 17 kilometer så dök det upp ett spurtpris som jag inte visste om innan. Det började köras bland en massa norrmän då, jag lär dom gå iväg ett tag innan jag sedan tog upp jakten. Från spurtpriset där och säkert 15 kilometer därefter så låg jag bara och bombade i spets med Markus Jönsson i rygg. Hade bra kropp och bra skidor. Vi hade lucka bakåt och det kändes fint. 
Med någon kilometer kvar så kommer vinnaren ikapp oss. Jag fegar lite utför och får några meter fram. Men jag lyckas ta ikapp det igen och passerar honom med 500 meter kvar. Kändes som att jag hade det under kontroll, men i sista kurvan blir jag prejad och missar de stavtag jag behöver för att sopa hem det. Delad tvåa och jag får en jävla ful träpokal som jag efteråt stampar sönder. Jag är så arg att jag skakar. Fy fan så less jag är! 
Det positiva är att kroppen verkar funka bra i alla fall. Siffror från klockan
1,30,40 timmar 
36,17 kilometer
165 medelpuls
185 maxpuls 
465 höjdmeter
Pisslopp, pissdag, pissliv! Nu är det dags att växla upp, det här är rent utav bedrövligt!!!!
http://www.adamsteen.se/
Previous articleMot Norge och Trysil
Next articleNu är det dags

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

7 COMMENTS

  1. Det kan jag hålla med dig om!

    Japp. Tack 🙂 ett par DP från 2017. DP sprint testades innan och kändes betydligt snabbare, men sen gled jag och min bror bredvid varandra och de gamla paren var snabbare. Så lätt att lura sig på känslan hos DP sprint.

  2. Testa du atomic då?
    De är sjukt goa tycker jag.
    Dp sprint luras man av i känslan men de glider inte alltid bäst.

    Du e grym ju…3:a grymt bra 😀😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe