2,30 h stakning

Hej på er!
Nu har jag åter kört ett lite längre pass. Idag skippade jag rullskidorna och körde skidor istället. Det var en aning roligare. Kanske på grund av att jag till stora delar av passet hade sällskap, vad sägs om storheter som: Gilberto Panisi, Adam Larsson, Simon Andersson, Ronny Wedin, Anton Persson och så vidare. Det var kul att få hänga med lite träningskompisar och inte bara träna ensam. 
Jag skramlade ihop 2,30 timmar vilket ni kanske redan listat ut, i det tunga föret så hann jag 34,86 kilometer och klättrade hela 860 höjdmeter. Pulsen var betydligt lägre än igår med 118 i snittpuls och 143 i maxpuls. 
Det kanske är i tuffaste laget att gå från sjukdom till två längre pass, men jag måste chansa en aning och spänna bågen. Imorgon är planen en dubbeltröskel, därefter blir det vila, samt väldigt lugna och korta pass. Vi håller tummarna för en hyfsad form! 
Nackspärren från helvetet håller i sig, men jag känner inget när jag åker skidor iaf. Har tidigare haft nackspärr och ändå gjort bra prestationer. Bland annat på SM-sprinten 2013 när jag slutade på åttonde plats. Så det är inget att oroa sig över. 

Alfons fick testa mina Oakley Flight Jacket idag, han gör inte bort sig i dessa kan jag lova!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

En fin femmil

Tre timmar - 51,6 kilometer stakning fick avrunda denna vecka som landade på 231,9 kilometer och 15,25 timmar enligt min Garmin 945. En bra...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe