3 timmar och 46 kilometer rullskidor

Så fick åter mina Elpexfyror agera räddare i nöden denna vinter. På grusade cykelbanor och väldigt fina landsvägar gick idag turen över Skräddarbacken, Lindan, Nybro, Hovgården, Romme, Lindan och hem. En rätt så tråkig vända och ett tråkigt pass som aldrig tog slut. Inte speciellt kul med rullskidor i februari dessutom. Men vad gör man inte för att greppa det sista halmstrået och försöka få någon slags form?! 
Till en början hade jag ganska hög puls, men jag tog det väldigt lugnt och försökte hela tiden hålla igen. Det kändes ändå helt okej i kroppen, bortsett från hög puls och att jag fick en rejäl låsning i bröstryggen under gymet i förmiddags. Hoppas den släpper med hjälp av min massagepistol, för nu kan jag knappt röra på huvudet. Alltid ska det då vara något. 
Jag skrapade ihop 46,37 kilometer under de tre timmarna jag åkte. Snittpulsen blev 133 och maxpulsen 157. Imorgon ska jag försöka åka skidor!
http://www.adamsteen.se/
Previous articleLätt gympass
Next articleFördelar med ett löpband

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe