3 timmar och 46 kilometer rullskidor

Så fick åter mina Elpexfyror agera räddare i nöden denna vinter. På grusade cykelbanor och väldigt fina landsvägar gick idag turen över Skräddarbacken, Lindan, Nybro, Hovgården, Romme, Lindan och hem. En rätt så tråkig vända och ett tråkigt pass som aldrig tog slut. Inte speciellt kul med rullskidor i februari dessutom. Men vad gör man inte för att greppa det sista halmstrået och försöka få någon slags form?! 
Till en början hade jag ganska hög puls, men jag tog det väldigt lugnt och försökte hela tiden hålla igen. Det kändes ändå helt okej i kroppen, bortsett från hög puls och att jag fick en rejäl låsning i bröstryggen under gymet i förmiddags. Hoppas den släpper med hjälp av min massagepistol, för nu kan jag knappt röra på huvudet. Alltid ska det då vara något. 
Jag skrapade ihop 46,37 kilometer under de tre timmarna jag åkte. Snittpulsen blev 133 och maxpulsen 157. Imorgon ska jag försöka åka skidor!
http://www.adamsteen.se/
Previous articleLätt gympass
Next articleFördelar med ett löpband

Related Articles

Äntligen tävlingspremiär och en bra insats!

Hej på er! Idag vaknade jag i tid, tjoho! Förutom mobilen som väckarklocka så hade jag satt alarm på min pulsklocka och även iPaden! Nervös och...

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe