3 timmar+ promenad och lite TRX

Tog tag i livet och gick en riktigt fin promenad idag. Det hela slutade med 3,05 timmar, 19,2 kilometer och 470 höjdmeter. Gick runt på stigarna som jag brukar springa på, förbi Halla fäbodar och Muskboberget. Riktigt fint väder bjöds det på idag också. 
Jag försökte gå i rask takt hela tiden för att få ut något av det hela. Som en kul grej hade jag på mig pulsklockan och pulsbandet. Hade 119 i snittpuls och 146 i maxpuls. Högre än de flesta distanspass jag gjort på bra länge. Sjukt! Men det kändes ändå helt okej i kroppen. Var pigg hela tiden. Fick också ur mig en del slem från näsa och bröst. Hoppas på att kunna träna riktigt imorgon. 
När jag kom hem så var faktiskt planen att bege mig till gymet, men där sattes ju såklart mina planer i stöpet och jag fick inte åka dit.. Tanken var att bara köra ett lätt pass med basövningar för att aktivera musklerna. Istället smög jag ner i källaren och körde igenom mina TRX-övningar. Bättre än inget, men irriterande att inte kunna få följa min plan. Något jag dock är ganska van vid, speciellt med tanke på denna långa dödsförkylning..
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe