Anmäld till Vasaloppet och veckans plan!

Tjena!
Snabba svängar här. Anmälde mig till Vasaloppet i fredags och Orsa Grönklitt Ski Marathon igår. Frågan är om det blir någon mer tävling denna skidsäsong? Inte på grund av kroppen, utan snarare väderläget. Tanken har varit att köra Bessemmerloppet och En riktig femmil. Men vi får avvakta och se om vädret tillåter det! Annars är det väl bara att nöta på som vanligt med träningen och sen komma in i löpningen. Men som tidigare nämnt är det ganska kämpigt för motivationen att träna på utan tävlingar i sikte. En dag och en vecka i taget. 
Denna vecka så är min plan att köra lite mindre och lite lättare. Det får bli så nu. Det blev endast 8,40 timmar förra veckan, även denna lär bli under 10 timmar. Men det får bli så. Timmarna är inte allt. Måste försöka lyssna på kroppen. Så idag har jag gym på programmet. Istället för att springa dit så tar jag cykeln och sen kör jag lite lugnare vad gäller de pulshöjande aktiviteterna på gymet. Därefter så ska jag på massage i eftermiddag. 
Imorgon vilar jag och sen på onsdag kör jag Skierg igen. Så får vi se hur kroppen reagerar, känns och fungerar. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe