Barnprylar

En trevlig barnvagnspromenad från förra vintern då vi hade mycket snö
Hej kära bloggläsare.
Något som jag fått upp ögonen för sedan jag blev pappa är barnprylar, förut var det en helt outforskad värld för mig. Nu känner jag ändå att jag har fått rätt bra koll på den världen efter 2,5 år som pappa. 
Jag vet hur viktigt det är med bra prylar, köper man något sämre och billigare så får man inte den funktionen man vill ha. Så känner jag i alla fall, speciellt när det kommer till barnvagnar. Köper man en från Emmaljunga så får man kvalitet och funktioner som fungerar. Ska man gå långa sträckor så är det att föredra barnvagnar som rullar lätt, är enkla att fälla ihop och som bara fungerar. 
Den första vagnen vi hade var en från Britax Premium Line och den var verkligen en riktig höjdare. Britax GO Big heter vagnen och den hade allt man kan önska, någon jag verkligen rekommenderar! Vi hade även ett babyskydd från samma linje som heter Britax Römer Dual Fix, riktig kanonprodukt och givetvis med Iso fix, vilket jag tycker är ett måste.
Nu när vårt barn har blivit lite större så har vi skaffat en bilbarnstol som heter Cybex Sirona S i-Size. Den är vi supernöjda med! Det allra bästa med den är att man kan vrida barnet, vilket underlättar enormt vid i- och urlastning. 

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe