Gym och 40 minuter löpband

Hej hej.

Jag frångick planen redan första passet denna vecka. Jag kände mig pigg i kroppen och ville testa hur den fungerar. Känns ju inte bra att låta bli att testa och sen fundera hur den hade fungerat om jag kört. 
Planen höll till gymet åtminstone, då jag tog cykeln. Men precis när jag skulle sätta mig på cykeln så sprang jag tillbaka in igen för att hämta

Det enda som känns är att hjärtat slår lite annorlunda. Läskigt hur som helst. Men jag har fått godkänt från läkaren. Dessutom så har jag pratat med en bekant som är hjärtläkare och som idrottar själv. Han säger att det inte är något att oroa sig över. Värre om jag haft symptom som yrsel och att hjärtat hade rusat rejält uppåt. Jag får väl helt enkelt bara vara försiktig och känna efter. Det var dock också en aspekt att ta hänsyn till, att nu när jag blivit uppmärksam på detta letar efter minsta lilla. Jag kan säkert haft sådana här ”dropp” förr, men inte tänkt på dom som nu. Så ja, jag kämpar på, men det är lite läskigt ändå.. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe