I guldbyn och ska åka Åsarna Ski Marathon

Hej hej! 
Efter en lång resa igår eftermiddag så befinner sig jag och min bror i Åsarna nu. Planen är att åka Åsarna Ski Marathon idag. Start klockan 11,00. Ett rätt tufft startfält bjuds vi på med dels landslagsåkare som Jens Burman, Teodor Peterson och Oskar Svensson. Även andra duktiga åkare ska dyka upp. Det blir spännande med ett för mig nytt lopp i alla fall! 
Vi hörs!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

35,6 kilometer löpning

Tjena! Idag har jag bränt av ytterligare ett fint löppass på över tre timmar! Denna gång blev det en lite annorlunda vända än de senaste gångerna....

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe