Jag kommer flytta till eget boende

Hej på er. 
Bilderna ovan är från gårdagen när jag var ute i den närliggande skogen med Boris och Alfons. En mysig liten tripp, om än lite kallt. 
Så till det lite tråkigare då. Anledningen till att jag vill sälja av saker och få in lite pengar är helt enkelt att jag kommer flytta till ett eget boende. Amanda och jag ska alltså separera. Det är inget storbråk eller så som ligger bakom, vilket ändå är skönt. Vi ska se till att lösa allt på bästa sätt för alla inblandade och framförallt för Alfons såklart. 
Lätt hänt att känna sig misslyckad som person och förälder när man inte lyckas hålla ihop det. Speciellt för Alfons skull. Det är ju lite trist, men sånt är livet. Det kommer förhoppningsvis bli bra till slut ändå får vi hoppas. Känns jobbigt att det stundtals kommer bli så tomt och ensamt. Något jag tyckte var jobbigt förr, men det ska jag väl klara av. Hunden ska vi ha kvar och dela på också, det vill båda. 
En till trist sak är ju att det ska ut med rejält med pengar. Jag tänker absolut inte hyra en lägenhet som någon sosse, här ska det givetvis köpas. Ska titta på en lägenhet idag faktiskt. Så jag kommer få lov att ta i från tårna för att få fram lite kapital. Får ju inte låna speciellt mycket pengar med min rövdåliga lön. Så därför trycker jag återigen på:
– Swish: 076-1664997
Tack på förhand! Vi tar oss igenom detta också. Skönt att vara sams och ändå hjälpas åt för allas bästa. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

När man inte tränar

Tjenare bloggvänner! Något som är väldigt populärt är ju att spela på internet. Det kan handla om olika onlinecasinon, slotsspel, poker, och liknande. De gånger...

10 COMMENTS

  1. Tråkigt. Men viktigast är ju att hitta ett boende där du kan trycka in löpband och skierg?! (speciellt om man skall vara "ensamstående" varannan vecka då är det guldvärt att kunna träna hemma)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe