Produkter och helvetet hemifrån

Under gårdagen så tog vi oss ut en stund på baksidan i det härliga vädret. Skön vårsol bjöds vi på. Fint att få lite frisk luft ett tag. Annars är det mest inne som gäller. Ganska tråkigt i förlängningen om jag får medge det. 
Jag saknar att vara frisk och kunna träna. Nu när inte det är möjligt på grund av förkylningen från helvete så märker jag ju hur beroende av träningen jag är. Inte nog med det så uppstår ju en oro om att min övervikt kommer som ett brev på posten, ni vet den där räkningen (elräkningen i mitt fall) ni hatar att betala, den känslan. För att jag ska få något roligt i min vardag nu när jag är frisk så tillåter jag mig själv att äta godis, men för att begränsa viktuppgången så äter jag endast middag dessa dagar + efterföljande sötsaker. Tycker det fungerar bra. Jag har ju hållit på med fasta i flera års tid och det är något jag gillar att göra. Tror också att kroppen får mer tid till att reparera sig från sjukdomen när man inte har en massa mat i systemet som den måste jobba med. 
_____

Igår fick jag hem ett gäng coldzyme  dessa brukar kunna hjälpa mig mot förkylning. Men den jäveln jag dragit på mig just nu verkar vara en sällsynt elak en som inte tar hänsyn till preparat som coldzyme. Många gånger annars har jag faktiskt kunnat stoppa symptomen på ett tidigt stadium. Man kan inte ha tur jämt dock. 
_____

Förra veckan fick jag hem ett nytt midjebälte från coXa  Hade sett fram emot att testa det på Bessemmerloppet, men det gick ju åt helvete. Har dock hunnit prova det på ett träningspass och även ”på skoj” hemma. Tycker det sitter bra och skönt. Minst lika bra som mitt gamla från Salomon. 
_____

Jag fick ju även hem en massagepistol under föregående vecka. Men även här har ju den eländiga förkylningen satt rejäla käppar i hjulen för användning av den. Visst kan jag använda den ändå, men det är ju främst efter tuffa träningspass jag tänkt mig ha användning för den. Jag har dock använt den på Amandas rygg. Amanda har haft någon låsning i bröstryggen under flera månaders tid. Jag jobbade med denna under en halvtimmes tid på henne och den släppte faktiskt. Även hennes bror som tränar mycket styrketräning fick testa denna och skulle genast beställa en själv. Det lilla jag har hunnit testa den på vaderna är också med positiv känsla. 
Vill ni köpa en egen massagepistol från massagepistol.se så klickar ni här. Använder ni koden ”ADAMSTEN150” så erhåller ni 150 kronors rabatt och fri frakt. Passa på!
_____
Kliver in på sista dagen med penicillinet som jag grinade till mig hos kry. Verkar inte hjälpa än i alla fall. Fast jag har inte hunnit känna efter helt idag än, måste veta av alla mina morgonbestyr med nässköljning, dryck med diverse otäcka gröna pulver, vitaminintag, ingefärashots och så vidare i all oändlighet. Först därefter vet jag hur illa det är idag. Men förhoppningen sjunker ju fler dagar som går. Men det kan vända, under har ju skett förr. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

2 COMMENTS

  1. Apropå vätskebälte, har du någon aning om vilket märke norskarna körde med i meråker idag?.

    Kör manuka honung + kamomillte + riven ingefära + gurkmeja. bra skrot.

  2. Det var någon egen variant tror jag, ett vanligt vätskebälte där man tagit ur den hårda flaskan och ersatt med en mjuk blåsa. Det tolkade jag det som.

    Dricker ingefära och gurkmeja varje dag iaf

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe