Till salu-sidan uppdaterad – armageddon på ingång

Stora och tråkiga saker kan vara på väg att hända i mitt liv nu, vilket också kommer innebära stora utgifter, så jag lär ha in lite deg nu framöver. Dessutom har jag förlorat nästan en årslön på två dagar på börsen. Inte kul alls. Känns som att det bara kommer fortsätta nedåt också. Hejdå alla pengar och all framtid. 
Min ”till salu-sida” är nu uppdaterad med diverse smått och gott. Det går säkert att skrapa fram andra saker också, bara att höra av sig! 
Jag skulle också vilja att ni tog en liten titt på min insamling, den går väldigt knackigt nu.. Annars får ni gärna swisha mig på: ”0761664997″, varenda litet bidrag är att uppskatta. Tänk på att jag snart står på bar backe.. 
Ni får också tipsa om företag som skulle vilja köpa en annonsplats på sidan, eller köpa ett reklaminlägg. Annars kommer detta aldrig gå runt framöver.. Även om ett jobb som ger mer än kaffepengar hade varit av intresse, jag skulle mer än gärna ta ett sådant! 
Tack på förhand kära läsare!

http://www.adamsteen.se/
Previous article2,30 h stakning
Next articleBarnprylar

Related Articles

Äntligen tävlingspremiär och en bra insats!

Hej på er! Idag vaknade jag i tid, tjoho! Förutom mobilen som väckarklocka så hade jag satt alarm på min pulsklocka och även iPaden! Nervös och...

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe