9-8-7-6’ löpband

Steget steg…
Tjena. 
Just brakat av ett fint intervallpass på löpbandet. Nu när det inte är några mer skidtävlingar och det (förhoppningsvis) vankas löpning och löptävlingar någon gång så tänkte jag att det är bättre att köra flackt idag. Det är ju oftast platt på löpning och jag vill ju bli bättre på att springa!
Lite sliten från träningen på slutet och lite dålig sömn. Men jag tycker ändå känslan var okej. Inte riktigt lika bra form som tidigare i vintras, men förhoppningsvis på uppgång. 
Jag värmde sedvanligt upp i fem minuter på 15 km/h och 1% lutning. Därefter ställde jag bandet på 18,5 km/h med samma lutning och körde:
9 – 8 – 7 – 6 minuter, med 1,40 minuter vila 
Som vanligt var de första minuterna jobbiga rent muskelärt och därefter blev det allt jobbigare i flåset. Ingen tröskel idag heller, men närmare än i måndags i alla fall. Snittpulsen på intervallerna blev: 165 – 174 – 177 – 176 och maxpulsen blev 185 (på den tredje intervallen).
Avslutade med fem nya minuter på 15 km/h och 1%. Det kanske är lite snabb upp- och nedvärmning. Men jag vill få rätt hög fart för att bli bättre att springa. 
Sprang i mina Hoka Napali 2 idag, grymma. Beställde igår ett par förhoppningsvis ännu grymmare skor: Hoka Rincon från Skistart!
Nu ska jag åka och titta på Alfons som är på barngymnastik. I eftermiddag väntar Skierg!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe