Åter i gängorna

Mina favoriter: Alfons och Boris 

Frukost i morse

Picknick med Alfons igår
Hej hej kamrater! 
Efter två veckors ofrivilligt lov med VAB och därefter ett sportlov, så är jag nu åter i tjänsten. Känns ändå skönt med lite rutiner igen. Snart är jag inne i gängorna och det kommer rulla på igen. 
Vintern har kommit som en käftsmäll nu med riktigt mycket snö. Galet ändå och det borde man ju ha förstått. Bara att gilla läget. 
Vad gäller träning och sådär så har jag ingen direkt plan, inte denna vecka i alla fall. Jag tänker att jag kör lite på känsla och håller igång. Jag kommer köra ”en riktig femmil” nästa helg tänkte jag. Annars tror jag inte det blir några fler lopp i år,  Nordenskiöldsloppet har jag slopat planerna på, alldeles för slitsamt att åka Vasaloppet. Men vi får se om jag hittar något mer lopp, Birken hade ju varit roligt att åka igen, men det blir sådant meck att ta sig dit och jävligt mycket kostnader att dra igång ett sådant projekt.. Så det lär nog inte bli något lopp för. 
Idag är planen att vila, efter jobbet ska jag hämta Alfons på dagis och vi ska sen ha en mysig eftermiddag. 
Livet går upp, livet går ner. Bara att blicka framåt och kämpa på. Är inte så farligt bitter eller nere ändå och det känns ju bra! 
Drygt två månader kvar till flytten, det kommer bli en omställning, men jag tror det blir bra ändå till slut. Lite jobbigt att jag inte äger en enda pinal, möbel eller pryl, så allt måste köpas nytt, eller begagnat då. 
Får avsluta med lite nytt tiggeri:
– Swish: 0761664997

Vi hörs!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

När man inte tränar

Tjenare bloggvänner! Något som är väldigt populärt är ju att spela på internet. Det kan handla om olika onlinecasinon, slotsspel, poker, och liknande. De gånger...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe