En liten dubbeltröskel + TRX

Hej hej. 
Nu när jag återigen kan träna så ska jag passa på att köra så mycket jag bara kan nu innan flytten. Dels vill jag ju såklart komma i form, jag vill bli smal, vill komma igång bra med löpningen och så vidare. Inga konstigheter egentligen. Under flytten och den tiden så vet jag inte hur mycket tid det finns till träning, men jag ska försöka få till det så gott jag kan. Det ska bli skönt att komma in i lägenheten och sen när det äntligen blir klar. Men det kommer kosta mig några oerhörda pengar dock. Kommer sent glömma detta… 
Men nu var det inte gnäll eller tråkigheter vi skulle skriva om. 
Jag har ju kört två träningspass idag. Formen var inte god, kanske inte så konstigt med nio träningsfria dagar. Den enda form jag kan bjuda på just nu är rund, men får jag bara komma igång nu så ska jag nog bli smal och smäcker så att jag någon gång kan skaffa mig en ny tjej. Hoppas dock det dröjer. 
Träningspass 1, löpband:
5 min @ 15 km/h, 1%
15 min @ 16,5 km/h (3,38 min/km), 1%, 164 snittpuls, 172 maxpuls 
2 min vila 
10 min @ 17 km/h (3,32 min/km), 1%, 170 snittpuls, 180 maxpuls 
2 min vila 
5 min @ 17,5 km/h (3,26 min/km), 1%, 169 snittpuls, 180 maxpuls 
5 min @ 15 km/h, 1%
Sprang i mina Hoka Napali 2 och det kändes väl ändå helt okej. Inte alltför tufft, trots skapligt hög puls. 
Träningspass 2, Skierg:
5 min sub 2,00 
10 x 3 min, 1 min vila, motstånd 8, 1,49,7 min/500m snitt 
5 min sub 2,00, motstånd 10
_____
Inte någon bra känsla här. Slitsamt och svag. Kände av gårdagens gympass också i musklerna. Men ändå bra att komma igång och det är inte så konstigt att det känns dåligt just idag. 
Hjärtat hoppade lite under främst Skiergen. Dags för något nygammalt problem där också kanske. Lika bra att jag stendör nu, så blir väl åtminstone dom här hemma glada.. 
Efter Skiergen så körde jag TRX-styrka i 15 minuter. Fem övningar, tre set och 10-15 repetitioner. Tänker att jag försöker köra TRX 1-3 gånger i veckan nu för att få fram lite deff.. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

4 COMMENTS

  1. Tycker att du kan göra renovering själv så kan hon stanna hemma och städa och föda barn. Skulle ej vilja bo i en lägenhet som en tjej har renoverat, blir säkert bättre om du låter Alfons och hans dagis polare göra jobbet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe