Ny foamroller från Gorilla Sports

Hej kära bloggläsare.

Nu när jag snart ska ”flytta hemifrån” så är jag ju i behov av allting nytt. En pryl som för mig är oumbärlig är denna foamroller från Gorilla Sports. Varför är just denna produkt oumbärlig för mig då? Jo, jag använder den dagligen till att rulla över bröstryggen för att lätta upp små låsningar där och även efter tuffa löppass då jag rullar mina komma vader. Kanonprodukt! Tack för den!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe