Nyklippt junior och en del punkter

Nyfriserad och fin liten kille


Häromdagen lyckades vi ”muta” honom att klippa sig, efter mycket tjat. Det har varit en lång tid som han inte ville bli klippt, men nu så! 


Till och med min Garmin börjar trötta på att jag är så otränad just nu. 
Hej på er. 
Egentligen har jag inte mycket nyheter att komma med. Men lite:
– Jag var så trött igår kväll att jag gick till sängs klockan 20,30, vaknade sedan klockan 06,30 av att Alfons kom in. Kände mig rätt pigg just då faktiskt. 
– Under förmiddagen så har jag hunnit med att gå till affären för att handla lite mat och jag har även cyklat till ett postutlämningsställe för att hämta ut ett paket. Mer motion än så blir det tyvärr inte. 
– På eftermiddagen blev jag trött igen och jag är fortsatt snuvig. Dock har jag inte haft feber sedan i fredags, så det är ju bra. 
– Alfons och jag åkte till mina föräldrar nu en sväng. Medan farmor fick leka med Alfons så passade jag på att ta en liten tupplur i soffan. Välbehövligt. 
– Läskiga tider just nu med Corona och då tänker jag främst på det ekonomiska. Det här kommer få katastrofala följder. Många bolag slopar utdelningen i år och fler lär följa efter. Snart rasar bostadsmarknaden också, fint jag som just köpt en lägenhet. Men jag försöker ändå vara optimistisk och tror på en vändning någon gång i alla fall. De värsta Corona-utbrotten i vissa länder verkar ha lagt sig en aning och man kan ju hoppas på att vaccin är i antågande. För in del så kommer jag verkligen försöka spara så mycket jag bara kan, både till aktier, men också till sparkontot då jag inom kort måste ge mig ut och handla möbler + andra saker till lägenheten. Måste försöka hitta fler sätt att få in pengar, eller ett jobb som ger bra lön. Men i dessa tider får jag väl vara glad om jag har jobbet kvar innan detta är över. 
– Hoppas jag blir kvitt snuvan snart så att jag kan smyga igång med träningen igen. Det är dock egentligen ingen brådska, kan ju lika gärna ta den tid det tar. Ingen idé att stressa nu, även om det är trist att inte kunna träna, jag blir ju fet, har ingen tänkt på det?? Dock försöker jag hålla mig till ett mål mat om dagen och endast godis på helger. Det får väl räcka med mina 40-50% kroppsfett. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

När man inte tränar

Tjenare bloggvänner! Något som är väldigt populärt är ju att spela på internet. Det kan handla om olika onlinecasinon, slotsspel, poker, och liknande. De gånger...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe