Skierg: 30 min rakt av, mitt i misären.

Tjena. 
Livet går upp och det går ner. Nu har det varit en del nedturer ett tag och jag hoppas på en vändning. Sjuk inför Vasaloppet, dålig insats på dito, separationen, rejäla ras på börsen och nu ska mina föräldrar ta bort sin hund som är gammal och sjuk. Min form är bedrövligt dålig känns det som, är seg, missade ett träningspass igår på grund av lathet och jag har en knoge som gör skitont. Så mitt humör är väl inte helt på topp just nu. Har panik över att börsen bara sjunker och sjunker. Mår dåligt över separationen. Tycker synd om Alfons och känner mig som en misslyckad pappa som inte kan hålla ihop en trygg familj för honom. Ni hör ju att det är lite småtungt just nu. Men det ska väl vända, jag har varit nere förr och det har vänt då. 
För att ta tag i livet något så brände jag av ett rätt hårt pass på Skiergen för en stund sedan. Trots allt nyss nämnt så gick det klart över förväntan och kändes ändå helt okej! 
Jag värmde upp fem minuter i sub 2,00 min/500m-tempo. Sedan ställde jag in den på 30 minuter rakt av. Planen var att hålla under 1,50 min/500m, med snabbare tempo passet igenom. Det lyckades! 
Såhär blev tiderna:
0-10 min: 1,49,6
10-20 min: 1,49,2
20-30 min: 1,47,5 
Snittet blev 1,48,8 och jag hann 8271 meter. Snittpulsen blev 166 och maxpulsen 180. Tror det var min snabbaste halvtimme på Skiergen faktiskt, så det var ju ett litet glädjeämne i all misär. 
I eftermiddag ska jag springa löpband. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe