Dagens WOD

Hej på er.

På förmiddagen så har det inhandlats en del till lägenheten, för nu väntar det renovering. Mycket saker att tänka på, jag blir lätt helt hispig, springer mest omkring och vet inte vad jag ska göra. Men bara jag nu kommer igång så tror jag det blir bra. Det är inte så mycket saker ändå som ska göras. Det är svårt att fokusera på träningen nu, även om jag behöver den väldigt mycket både för det fysiska och mentala. Jag tänker att jag försöker träna omkring en timme per dag med styrka och intervaller. Resten av tiden får gå till renoveringen. Skönt ändå att jag är ledig!
Jag tog fram mina Elpexfyror idag, för att åka klassiskt till och från gymet. Fick ihop närmare 25 minuter och sex kilometer. Lagom det. 
På gymet blev det följande:
– Frivändning + stöt 3-3-4 repetitioner @ 50 kilo
30 knäböj @ 75 kilo – 30 bänkpress @ 75 kilo – 30 chins
20 knäböj @ 75 kilo – 20 bänkpress (10 @ 75 – 10 @ 70 kilo) – 20 chins
10 knäböj @ 80 kilo – 10 bänkpress @ 70 kilo – 10 chins
Allt detta på rullande tid, 28,55 minuter tog det. Det som tog ut sin rätt rejält och dödade mig var bänkpressen. Där fick jag lov att sänka vikten på de sista 20 lyften. Annars kändes det rätt okej. Kul som fan att köra dessa crossfit-inspirerade träningspass. Känns som att det ger både en del flås, pump i musklerna och styrka. Skoj som omväxling!
– 3 x 10 magövning med bänk i cablecross, 50 kilo
Nu väntar lunch och sedan åker jag till bygget!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe