Emma-Madrass

Tjena kära följare.

Som ni säkert vet så ska jag flytta inom kort. Jag ägde i princip inte en enda pinal när det bestämdes. Det för att allt rensades bort i min förra flytt. Oerhört korkat kan tyckas just nu, men det är lätt att vara efterklok. Jag har dock haft en jäkla tur och fått hjälp med diverse nya prylar. 
Från Emma-madrass så har jag fått hem några riktigt fina prylar: 

Emma Fibertäcke (har inte börjat säljas ännu, men snart)

Produkterna har jag hunnit testa någon vecka nu och jag måste säga att jag är supernöjd med allting. Jag väntar även in en uppsättning sängkläder som ska komma i dagarna. Stort tack till Emma-madrass! 
Ni som är mina läsare kan också få ta del av ett erbjudande. Dom säljer även kontinentalsängar, madrasser och bäddmadrasser i fin kvalitet. Använder ni koden: ”AdamPåsk” så erhåller ni en rabatt på upp till 50% på hela sortimentet. Erbjudandet gäller påsken ut!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe