Ett roligt gympass, med löpning dit och hem!

Hej på er.

Idag har jag återupptäckt ett för mig nygammalt pass på gymet. Hade ingen riktig plan när jag kom dit, men väl där så fick jag idén att köra ett lite crossfit-inspirerat pass. Dels är det roligt, men det är också rätt tufft med många lyft på hyfsat tunga vikter.

Det jag körde idag blev således:

– Löpning till gymet i 4,15-fart. Kändes bedrövligt.

– 4 x 4 frivändningar från knäna + stöt @ 50 kilo

– Dagens huvudgrej, rullande klocka och hur mycket vila jag vill:

Marklyft 115 kilo 
Knäböj 80 kilo
Bänkpress 70 kilo

10 repetitioner av varje, sedan 9 – 8 – 7 – 6 – 5 – 4 – 3 – 2 – 1. Alltså man betar av ett varv med marklyft, knäböj och bänkpress på 10 repetitioner första varvet och sedan minskar det med en repetition per varv ner till 1. Det tar rejält kan jag lova! 24, 54 minuter tog det kalaset.
– TRX-styrka. 5 övningar, 3 set, 8-16 repetitioner. Fokus på bålen, (som efteråt skakade).  
– Löpning hem i 4,10-fart. Kändes bättre än på ditvägen. 
Joggade in mina nya Hoka Clifton 6 idag, kändes som en riktigt grym sko!

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

En stabil femmil

Hej hej! Dagarna rullar på och timmarna rullar in. Nu stängdes denna träningsvecka med en stakvända till Falun och tillbaka: På vägen till Falun åkte jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe