Fin gårdag, trivs bra nu, Red Bull Wings For Life, ny garderob, mat och dagen

Hej på er alla tisdagsglada, hoppas ni mår bra!

Det var en trevlig dag igår måste jag säga. Nu börjar det kännas bättre med livet och att bo där i lägenheten. Jag måste ändå säga att jag trivs där och att jag ändå fått till boendet bra. Det känns väldigt skönt. 
Alfons har tidigare kommit upp på nätterna och lagt sig i sängen med någon av oss föräldrar. Men alla nätter han sovit hos mig så har han sovit själv hela natten. Igår morse när jag gick upp så låg han i sängen, var vaken och glad. Denna morgon så stod han bredvid sängen och försökte tända sin sänglampa. 
Jag tror det blir bra för Alfons ändå att bo på två ställen. Det ger oss andrum de gånger vi inte har honom och när vi väl har honom så får han mycket mer uppmärksamhet. Jag tycker dock att han blivit så stor bara på de 3-4 dagar jag inte träffat honom på. Men det är nog bara inbillning. 
Efter frukosten igår så cyklade vi till en närliggande grusgrop som kallas ”Tallmon”. I den grusgropen så är det en massa cykelhopp uppbyggda. Dessa cykelhopp eller ”berg” som Alfons kallade dom var väldigt roliga att springa i. Även Boris hade det väldigt roligt och sprang omkring som en vettvilling. Vi hängde där ett tag och åt även lite matsäck, (eller Alfons åt, jag fastade under dagen): 

När vi var klara med utflykten så cyklade vi tillbaka hem, hämtade bilen och åkte för att plocka hem lite paket:

Tack till Red Bull som skickade två plattor Red Bull Zero! Kanske för att jag ska orka springa söndagens Wings For Life World Run . Jag ska ju springa i Erik Wickströms lag: Republiken Borås!  Gör det du också. Upplägget hittar ni på siten. Min plan är att springa asfalt och att försöka springa 40 kilometer till ett marathon. Det ger en kilometerfart på strax över 4,20. Får se om jag klarar det utan att döda benen. Kommer nog springa i mina Hoka Clifton 6.
Förutom paketet ovan så hämtade jag hem ett startkit med kaffebönor med mera som jag fick när jag köpte min nya kaffemaskin. Jag hämtade även upp min nya garderob som skulle till hallen. 
Jag tränade efter ärendena, medan min mamma passade Alfons. När jag sedan lagt Alfons så var det dags för fyra – fem timmars skruvande för att få ihop garderoben:

Det kanske blev lite trångt. Men jävligt skönt med mycket förvaringsutrymme! Nu har jag nog allt jag behöver i lägenheten. Saknas någon grej till vardagsrummet bara, men det är nog småsaker förhoppningsvis. Nöjd! 
Jag avslutade kvällen med middag efter klockan 22:

Lax med en ostskiva på, spenat, grönkål och broccoli. Till det ugnsrostade potatisar och morötter. Gott och förhoppningsvis nyttigt. Brukar låta rotsakerna stå inne i 20 minuter först, därefter ställer jag in laxen i ytterligare 20 minuter. Ugnstemperaturen står på 250 grader celsius. Till det brukar jag äta en färdig sås från Arla: Lätt créme fraîche med någon god smak. 
_____
Idag är det min vilodag vilket jag oftast har på just tisdagar. Ändå halvt hektiskt. Såhär går morgonen till ungefär:
– 06,30 uppstigning.
– Lätt frukost till Alfons, mat till Boris, klä på oss och bege oss mot bilen med hela gänget. Boris får kissa på vägen till bilen. 
– 07,30 lämna Alfons på dagis. 
– Åka hem, ta ut cykeln och cykla en vända med Boris runt sportfältet så han får bajsa och motion.
– 08,00-15,00 jobb. Hem på rasten för att rasta Boris. 
– Hämta Alfons på dagis. Vid okej väder så cyklar jag. 
– Häng med Alfons och Boris resten av dagen. 
Trevlig dag ändå! 
Vi hörs kamrater. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

När man inte tränar

Tjenare bloggvänner! Något som är väldigt populärt är ju att spela på internet. Det kan handla om olika onlinecasinon, slotsspel, poker, och liknande. De gånger...

3 COMMENTS

  1. Småläser bloggen då det dyker upp i flödet och ville bara skriva att jag är sjukt glad för din skull att allt känns bra! Hoppas det fortsätter!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe