Kort klassiskt + WOD + TRX

Övning ”2” i min TRX-bank

Övning ”1”
Hej på er!
Åter en lång dag i lägenheten. Men denna gång var det en stor del väntan på soffan som till slut kom. För övrigt så har jag hunnit få upp sängen, kakeldekor, kaffemaskin och lite annat småfix. Bilder på det kommer imorgon. 
Jag kom iväg sent på dagens träningspass. Men som jag nämnt så är det bara träning för att hålla igång hyfsat just nu. Mellansäsong, Corona-tider, flytt och renovering. Det blir typ varannan dag intervall och varannan styrka/gym, ungefär en timme per dag. Distanspassen får komma in om ett tag. Vi får se när, tror inte det är någon superbrådska. 
Dagens pass blev:
Rullskidor klassiskt till och från gymet på Elpex 4. Cirka 22 minuter och 5,5 kilometer totalt. 
Gym:
– Justin WOD, rullande tid på:
30 knäböj @ 80 kilo – 30 bänkpress @ 72,5 kilo – 30 chins
20 knäböj @ 80 kilo – 20 bänkpress @ 72,5 kilo – 20 chins
10 knäböj @ 80 kilo – 10 bänkpress @ 72,5 kilo – 10 chins
(22,28 minuter denna gång) 
– TRX: 6 övningar, 3 set, 10- 20 repetitioner
Lagom bra pass och okej känsla!
Fastade hela dagen fram till precis innan passet, det var behövligt för min rejäla fettmängd.
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe