Nya dosor och fortsatt sliten

Hoka Clifton 6. Blir perfekta till distanspass på asfalt och grus!

Hoka Speedgoat 4. Perfekt för distanspass i skogen. 

Hoka Evo Jaws. Dessa skönheter fungerar att tävla med och springa distans i. Använde dom både på Vasakvartetten och Hackmora bergslopp i höstas. 
Hej på er. 
Som ni ser ovan så fick jag hem en liten sändning med Hoka-skor igår. Stort tack för dessa! Jag har samlat på mig ett antal par nu och jag gillar verkligen dom. Vissa par har jag också köpt själv, så jag är inte helt köpt i mina åsikter, utan jag är helt ärlig med att jag gillar skorna. 
_____
Jag samlade in 43 000 steg igår. Det var inte illa det! Men tror ni jag kunde sova då?! Nej, det gick inte så bra. Enligt min pulsklocka så laddade kroppen inte upp sig någonting efter nattens sömn. Det får man kanske ta med en nypa salt. Men jag vaknade upp flera gånger och kunde inte somna om. Högre vilopuls än vanligt också. Jävla piss. Är väl stressen i livet just nu som spökar och även att jag stressar upp mig själv för den uteblivna sömnen. 
Mådde även illa igen under natten och nu på morgonen. Alltid ska det vara något. Hoppas jag med lite sömn kan räta upp mitt mående. 
_____
Idag så ska jag ta en vilodag. Var ju så seg igår och även idag. Dessutom så ska jag ju bege mig till Sälen efter jobbet. Blir skönt med lite avkoppling och träning. Planen är att bara finåka uppe på fjället. Hoppas på att kunna slappna av och inte känna stress då. 
Trodde jag skulle känna mer i benen idag från gårdagens hopp, men än så länge har jag bara lätt träningsvärk där. Har dock mer värk i magmusklerna från TRX-styrkan tidigare i veckan. 
_____
– Köp min cykel, eller något annat jag har till salu!
– Skicka en liten Swishbomb till mig på: 0761664997, det är tuffa tider nu! 
Hörs senare!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe