Nya rutiner, mycket att tänka på, förra årets timmar, med mera

Alfons i min nya sittpall

Insynsskydd till Alfons lilla rum 

Sittpuffarna 

Ett litet set utemöbler på balkongen 

Alfons kollar TV

Insynsskydd på balkongen 
Hej på er. 
Som ni ser så har jag fullt upp med att göra boendet beboeligt. Det kostar på rejält i plånboken dock, inte många kronor kvar på bufferten nu. Men när jag väl är klar så får jag försöka spara igen, har ju som tur är inte behövt använda mig av mitt aktiekapital i alla fall, vilket jag är tacksam över, sedan raset. 
Men det är inte bara ekonomiskt det kostar på, det sliter en del på kropp och knopp. När jag får en idé och/eller köper något till lägenheten så måste jag fixa den saken direkt och kan inte fokusera på annat innan det är klart. Men ju fler saker jag får gjorda desto närmare klar blir jag. Saker som väntar framöver är att sätta upp en garderob i hallen och sätta ihop en TV-möbel, dessa är beställda. Sedan är det väl mest mindre saker som att inreda, kanske få upp någon prydnadssak och så vidare. Sen hoppas jag på att det blir bra. 
Det blir ju lite nya rutiner nu att få koll på allting. Matlagningen, uppstigning, skjuts till Alfons dagis, rastning av Boris och så vidare. Det innebär ju förändring mot att bo två vuxna i ett hus till en i lägenhet. Jag måste ju planera lite bättre och vara ute mer i tid, åtminstone de dagar jag har de två grabbarna. Men får jag bara lite tid på mig så kommer jag nog in i det, tids nog blir det bra! 
Tanken är att jag ska ha Alfons och Boris måndag-tisdag. Måndagar är jag pappaledig och har kvar pappadagar till jul ungefär, (får se där efter hur jag gör, behöver nog jobba heltid då). Tisdagar så kommer jag skjutsa Alfons till dagis på morgonen och hämta honom efter jobbet på eftermiddagen. På onsdagar lämnar jag sedan Alfons på dagis och Boris hemma hos Amanda. Därefter har Amanda grabbarna till fredag. Sedan är tanken att vi har dom varannan helg. Vi får se hur allt artar sig, blir ju svårt med träning de gånger jag har herrarna, men jag får ta hjälp av mina föräldrar och även köra lite på mina träningsmaskiner. Det kommer nog bli bra till slut. 
Idag så ska vi åka iväg på lite kortare ärenden för att inhandla lite mat och lite mer saker till lägenheten. Därefter kommer min mamma förbi så jag kan träna ett litet gympass. Detta är första dagen på nya träningsåret. Förra året dunkade jag in 528 timmar, det är ändå okej! Får se om jag kan få in 600 timmar nu under det kommande året. Kanske blir det en liten lättare sammanfattning, eller så kommer det inte. Vi får se! 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

När man inte tränar

Tjenare bloggvänner! Något som är väldigt populärt är ju att spela på internet. Det kan handla om olika onlinecasinon, slotsspel, poker, och liknande. De gånger...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe