Sex pass gym på två veckor – snart dags att börja träna ”riktigt”

Starta på armbågarna i plankan-position, bakåt för att ta fart, vänd framåt, upp på händer och ”hoppa” upp på step up-brädan. Bra magövning och även för triceps. Brukar köra 3 x 10 stycken 
Hej på er. 
Ja, nu har det blivit en del gympass på slutet. Kul som omväxling. Jag kanske blir lite starkare och tåligare. Men det är framförallt för att jag tycker det är en rolig omväxling som jag kört lite mer i en period nu. Dessa crossfit-inspirerade pass är något jag tycker är grymt skoj, man får med både styrka och flås också! Kanske kör jag sådana pass blandat med lite ”halv-max-styrka” emellanåt nu under uppbyggnadssäsongen. Tidigare år med allt tyngre lyft blev mest tråkigt och ångestfyllt med lång vila. Jag tror inte det är min kapacitet på gymet som avgör om jag blir 3:a eller 12:a på Orsa Grönklitt Ski Marathon exempelvis. Så länge jag håller igång bålen med TRX och lite halvtung styrka som jag tycker är roligare så blir det nog bra. 
Idag så åkte jag rullskidor för första gången från lägenheten. Jag bor ungefär vid Sportfältet för den med lokalkännedom, det är faktiskt rätt fint här ändå. Nu kommer ett litet sidospår. Jag tror inte att jag skulle vilja bo på så många andra ställen i Borlänge än dit jag flyttat nu, det är ett bra och lugnt område. Även nära till staden, skogen och mitt jobb. Perfekt. Har kollat lite andra lägenheter på skoj och hittar ingen som jag hellre vill ha. Sämre pris, fulare skick, högre avgift och så vidare. Så jag får ändå vara nöjd. 
Åter till träningen. 
Jag tog en liten omväg till gymet på Maserhallen, så jag fick ihop tio minuters (2,95 km) uppvärmning på mina elpexfyror. På gymet betade jag av följande:
Frivändning + stöt 3-3-4 reps @ 50 kilo 
”Linda” WOD. 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 repetitioner på rullande klocka med följande vikt och övning: 
120 kilo, marklyft – 85 kilo, knäböj – 75 kilo, bänkpress – chins = 27,31 min
TRX, 3 set, 7 övningar, 10-20 repetitioner 
Avslutade träningen med ytterligare 20 minuter rullskidor (6,07 km). Lade då in 10 spurter om 15 stavtag. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Bra tryck på balkongen

Hej där! Förra fredagen körde jag ett liknande pass som idag, då hade det utlovats regn, men blev inget, idag öste det ner. En annan...

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

8 COMMENTS

  1. Tjärna ängar var inget alternativ då? Där får man väl betalt för att bo om man är svensk? Samt gratis skyddsväst…

  2. Haha, Tjärna ängar alltså…

    Läste att det officiellt bor 3.000 personer där men efter analys av avloppsmängder och vattenförbrukning etc. så kom man i en studie fram till att det nog snarare bor 10.000 där…

    Många illegala migranter som bor där. Stabilt…

  3. Lugn nu vi vet ju alla att det är de som bor i Tjärna ängar som kommer rädda vår pensioner i framtiden.

    Tycker ni ska vara tacksamma! 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe