Tufft på gymet

Tjo!

Nytt gympass just avklarat. Trots att jag är rätt sliten och trött så gick passet klart över förväntan. Jag åkte rullskidor till och från gymet på mina elpexfyror. Körde klassisk teknik för att få med hela kroppen. Nu har den här årstiden med dödens storm börjat, så det blåser orkanvindar RAKT EMOT mig i vilken jävla riktning jag än åker. Jag håller på bli tokig av denna satans vind. Jag ser på löven på marken hur dom snurrar runt, så det är väl någon form av virvelvinds-variant, säkert bara i närheten av mig också. Jag fick i alla fall 20-22 minuter rullskidor och cirka 5,5 kilometer. 
På gymet så körde jag såhär:

– Uppvärmning: Frivändning + stöt 3 x 3 @ 50 kilo

-A) Variant på ”Linda WOD”: 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 reps med:
Marklyft 117,5
Knäböj 82,5
Bänkpress 72,5

2,5 kilo tyngre på varje övning än senast och cirka minuten bättre med tiden 23,57 min. Det gäller att beta av varje övning och reps innan man går vidare till ny övning och så vidare ner till 1. Man får vila hur ofta man vill.

– B) 5 varv med: 30” burpees (13 st) – 30” vila – 30” kettlebellsswing 24 kilo (17 st) – 30” vila

– C) TRX: Fem övningar, tre set, 8-16 repetitioner

Riktigt bra pass ändå!

Nu ska jag jobba i lägenheten.

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

En stabil femmil

Hej hej! Dagarna rullar på och timmarna rullar in. Nu stängdes denna träningsvecka med en stakvända till Falun och tillbaka: På vägen till Falun åkte jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe