30 min Skierg, ”tröskel”

Tjena!
Längesedan sist jag körde dubbeltröskel. Ingen panik med det egentligen, jag har ju kommit igång bra med träning och mängd ändå. Vad gäller just tröskel så är det mer något jag kallar det för att inte göra mig själv alltför nervös inför. Dock så ligger jag inte och tokmaxar, jag kör dessa pass och andra ”tröskelpass” med kontroll. Skulle jag mäta laktat så skulle jag nog dock vara högre än de rekommenderade cirkavärdena på 2,5-3,9
Märkt av gårdagens halvbonk, men med en riktigt god natts sömn så ställde jag in skorna på Skiergen i morse och betade av en 30 minuter lång intervall rakt av. 
Började med 10 minuter uppvärmning @ 1,59,9 min/500m på motstånd 8, (ja, jag spelar på marginalerna som den halv-OCD-are jag är. Under 2 på uppvärmning och 1,50 på de flesta trösklar är det jag går efter).
Intervallen blev sedan som nyss nämnt 30 minuter. Snittfarten där blev 1,49,7 min/500m med snitt på varje tiominutare: 1,50,0 – 1,49,7 – 1,49,3. Motstånd 8. Snittpulsen blev 169 och maxpulsen 179. Ingen superkänsla, ganska trötta muskler. 
Avslutade med 10 minuter på motstånd 1, med 2,13,8 i snittfart. 
Bra start på dagen!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe