37 kilometer och 3 timmar löp på galet fina stigar!

På bilden ovan ser det nästan ut som att jag har fått Aukland- och Kardin-ben. Alltså när knäskålen är bredare än låret. Det är såklart bara en synvilla, men ett riktigt drömmål att kämpa emot!

Jag tyckte att det sved lite på ryggen mot slutet av träningen.. Tänkte först en sådan sjuk tanke som att jag skulle ha bränt mig av solen, vilket typ aldrig hänt i Sverige för mig. Det var istället vätskeryggsäcken som lämnat ett litet avtryck bara. 
Hej på er.
Nu är jag igång igen, ni får nästan hjälpa mig att bota denna Borlänge-sjukan. Men satan vilka fina löpspår det var i Mellsta! Här har jag i 10-15 års tid trott att Mellsta i princip bara är det där tråkiga yttervarvet runt, som man åker skidor på. Samt att det kanske finns lite stigar där emellan och några halvrisiga stigar på andra sidan E16. Ack vad jag bedrog mig. Jag såg ju igår när jag plockade in orienteringskontrollerna vilka enormt fina stigar det var där! Kärlek vid första ögonkastet. 
Så idag bestämde jag mig för att testa dessa stigar. Sprang upp till Mellsta och betade sedan av följande spår: 7,5 – 5 – 2,5 – 2,5 – 7,5 – 5 – 2,5. Ett evinnerligt snurrande med andra ord, men jag njöt i fulla drag. Stigarna var ganska snabbsprungna och det var en hyfsad kupering. Helt perfekt inför Lidingöloppet. Här kommer jag garanterat lägga några mil framöver!
Kroppen var pigg idag och kilometrarna flög fram, det var bara den sista halvtimmen som kändes lite jobbig. Totalt fick jag ihop 37,18 kilometer under de tre timmarna och fullt godkända 530 höjdmeter. Snittfarten blev 4,51 min/km. 
När jag sedan kom hem så betade jag av lite TRX-styrka och en gummibands-övning för bålen. Ni kan se lite av det på min Instagram, följ mig där. 
Nu ska jag duscha, äta och sedan ha en lugn kväll. Tack för att ni läst och jag önskar er en fortsatt trevlig kväll.
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Bra tryck på balkongen

Hej där! Förra fredagen körde jag ett liknande pass som idag, då hade det utlovats regn, men blev inget, idag öste det ner. En annan...

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe