Döden kom. Nya brillor också.

Döden kom och tog mig idag. Inte bokstavligen talat, men bildligt. Sen vi hördes senast har en del vatten runnit under broarna och jag ger mig fan på att det har tränats timmar på sina håll. Här har det dock gått på sparlåga och det rejält. Det enda vettiga jag gjort är att fuskstädat, fixat tvätten och gjort mat till Alfons.

Det enda mer roliga som hänt är att vi cyklat bort till en närliggande sandgrop för picknick och lek. Själv satt jag då mest still. 

Efter utflykten åkte vi hem igen. Jag kände mig piggare ett tag ute i den friska luften, sen blev jag tröttare igen. 

Som tur är så kom min mamma och tog med sig Alfons ut en sväng så jag kunde försöka vila upp mig. Försöken blev dock fruktlösa och jag drog till affären för att hämta upp ett paket och handla lite:

Ett par nya Oakley sutro från Milrab. Att folk använder Blixt, Abidas och allt vad det heter är för mig en gåta. När det finns ett enda vettigt märke vid namn Oakley. 

Nu mot kvällningen så blir det pånytt lite soffhäng. Alfons får titta på tecknat och jag försöker hålla mig vid liv. Det är inte tröttheten som varit värst idag, mer illamående och magont. Vet inte vad det kan vara. Har varit lätt frusen också, men inga övriga förkylningssymptom. Hoppas det är något jag ätit och att det är bättre imorgon helt enkelt. Har inte ens varit sugen på att äta idag, så det har blivit en ofrivillig fasta. Får se om jag lyckas äta något senare idag. 
Håll tummarna för snabb bättring!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe