Ett litet men effektivt gympass

Tjena alla lördagsfirare. 
Idag har jag hunnit med ett litet kortare träningspass på förmiddagen. Gymet öppnade först klockan 10, så jag fick komprimera det hela en aning, det då jag skulle hämta Alfons vid 11. 
Jag tog bilen till gymet och drog sedan ut på en uppvärmningsvända om 20 minuter och 5,45 kilometer på rullskidorna. Därefter så blev det följande på gymet:
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 repetitioner med rullande klocka på följande övningar och vikter:
Marklyft 115 kilo
Knäböj 75 kilo 
Bänkpress 75 kilo
Chins
Det hela tog exakt 30 minuter. Men jag tappade bort mig i räkningen och är ganska säker på att jag gjorde varvet med tre repetitioner två gånger. För sist jag körde samma upplägg tog det 27 minuter någonting. 
När jag var klar med ovanstående så hade jag för lite tid till att köra de planerade TRX-övningarna och såna band har jag ju hemma, så istället fick det bli två ytterligare skivstångsövningar:
3 x 4 Frivändning + stöt, 50 kilo
3 x 8 Lutande rodd, 50 kilo
Ett lagom pass att starta dagen med. 
Nu väntar häng och mat med Alfons. Sedan kommer mina föräldrar hit för att hämta honom, han ska sova hos dom inatt. Själv ska jag ut på ett tretimmars löppass, blir fint!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Bra tryck på balkongen

Hej där! Förra fredagen körde jag ett liknande pass som idag, då hade det utlovats regn, men blev inget, idag öste det ner. En annan...

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe