2,40 h klassiskt. Trött och seg. Snart bankrutt också.

Elpex 4

2,40 h klassiskt 
43,47 kilometer 
445 höjdmeter 
109 snittpuls 
10 diagonalimpulser
Otroligt trött, seg, sliten. Dåligt humör, less och så vidare. Så det är väl bäst att jag inte skriver något mer. Mina Elpex 4 från 2019 som nästan inte har något gummi kvar rullar tyngre än mina nya Swenor 4. Bara så ni vet. 
Även mitt största innehav Oasmia har sjunkit som en jävla sten, förra VD:n Sven Rohmann sålde av över halva sitt innehav förra veckan, vilket framgick av ett PM idag. Ger mig fan på att han sålt resten också. Så från toppen i mars till idag ligger jag en halv mille back bara på detta papper. Lär säkert fortsätta ner också. Känns kul! Har inte mycket livsglädje kvar nu vill jag lova. Finns inte mycket som går min väg för tillfället. Men det sägs ju att man ska köpa aktier när det rinner blod på gatorna och att botten är nära. Så jag får hoppas att det stämmer nu i denna aktien och även i livet att botten är nära nu. 
Godnatt. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe