Arkivbilder, sliten, lätt träning och tävling imorgon

Idag bjuder jag på ett gäng arkivbilder från ganska exakt ett år sedan. Livet såg lite annorlunda ut då, vi bodde tillsammans hela familjen i hus bland annat, vilket är den största skillnaden egentligen. Tråkig utveckling kanske, men det känns ändå okej och jag tror det kommer bli bra. 
Är fortsatt riktigt trött och mör i kroppen idag. Fick till 8,5 timmars sömn även i natt, vilket behövdes mer än väl. Ändå behövde jag tvinga mig själv upp ur sängen, nästan med våld. De första fem minuterna sådana morgnar när jag är trött så ser jag knappt någonting, att kolla på mobilen med mina igengeggade ögon är närmast omöjligt. Påsarna under ögonen kan liknas vid ICA-kassar. Men med en frukost bestående av en halvliter vatten och lite kaffe, samt en uppfriskande cykeltur till jobbet så brukar jag vakna till liv igen. Kämpigt att vara gammal och trött. 
Denna dag bjuder på jobb, ett lätt och kort klassiskt rullskidpass och ikväll ska jag tillbaka till jobbet för after work. Själv kommer jag givetvis vara spiknykter och gå hem tidigt. Men jag tänker att det kan vara bra för mig att vara med på andra aktiviteter än att endast träna ensam. 
Imorgon ska jag försöka springa fort på fem kilometer också. Det hade varit önskvärt om jag då kände mig några procent piggare än idag. Om inte så är väl inte det hela världen heller, någon gång får jag valuta av den hårda träningen, så länge jag bara fortsätter att sköta min kost, sömn och återhämtning. 
Trevlig fredag. Hörs!

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

35,6 kilometer löpning

Tjena! Idag har jag bränt av ytterligare ett fint löppass på över tre timmar! Denna gång blev det en lite annorlunda vända än de senaste gångerna....

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe