Bra löppass – klassiskt med impulser – TRX och kettlebell

Hej på er! 

Äntligen klar med träningen. Det har varit fyra tuffa dagar i rad nu:
Fredag: Löpband backe + stakintervaller + TRX och kettlebell
Lördag: Löpning – klassiskt + TRX och kettlebell
Det har satt sina spår kan jag lova. Det är ganska mentalt påfrestande att ha den där styrkan efter passen, det går en massa extra tid och det är lätt att jag stressar upp mig över det. Men då jag ska på träningsturné till veckan och inte kommer ta med mig mina styrkeprylar så tänkte jag att det var lika bra att beta av lite extra styrka under dessa dagar. Jag kommer dessutom vila imorgon, så denna vecka landade på två vilodagar. Det är jag värd!
Dagens pass som följer:
Löpning – 1,22,29 timmar – 18,87 kilometer – 295 höjdmeter – 4,22 min/km
Sprang asfalt upp till Mellsta, vilket är lite drygt två kilometer. Där uppe sprang jag 7,5, 5 och 2,5-spåren.  Avslutade med att springa samma väg på asfalt hem igen (sista 2,4 km i 4,00-tempo). Ett lagom långt pass. Jag får skavsår av alla mina drickabälten, ryggsäckar och liknande när jag springer i bar överkropp, så dessa lite kortare pass kör jag utan dricka. När passen blir lite kortare så kan jag också kliva på lite hårdare än lugn distans också, perfekt för löparbenen också. Kändes helt okej och jag tycker att löpningen börjar funka allt bättre!
Rullskidor klassiskt – 1,07,43 timmar – 19,06 kilometer – 185 höjdmeter – 16,9 km/h
Åkte en kort vända över Norr Amsberg – Bomsarvet – Bullerforsen. Hade mina Swenor 4 och åkte klassiskt i de få backar jag hittade längs rutten. Körde även 10 spurter på 12 stavtag vardera. Ett lugnt pass i övrigt. Inte så mycket mer att tillägga. 
Styrka:

50 Clean & jerk
50 Kettlebell snatch
50 Magövning gummiband i chinsstång
50 Kettlebellpress
30 Armhävningar med klapp
3 TRX-övningar med 3 set vardera
Denna vecka landade på 14 timmar träning, 90 minuter i intervallzon och 220 kilometer. Fin vecka!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Bra tryck på balkongen

Hej där! Förra fredagen körde jag ett liknande pass som idag, då hade det utlovats regn, men blev inget, idag öste det ner. En annan...

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe