Dags för träningsrace i Falun

Hej och god lördag!
Har just ätit frukost och ska inom kort bege mig mot Falun för att delta i en träningstävling. Fem kilometer löpning står på schemat och starten är klockan 11,00. Vädrets makter visar sig som vanligt från sin sämsta sida med regn och allmänt gråtrist. Att det ska vara så svårt att bara bjuda på värme, sol och vindstilla. Det är väl inte för mycket begärt? 
Förutom att springa tävling så ska jag försöka beta av lite TRX-styrka. I övrigt blir det nog en lugn dag mestadels inomhus. Behöver återhämta mig. Kroppen känns dock marginellt piggare idag än vad den gjort de senaste dagarna. 
Vi hörs lite senare.  
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

35,6 kilometer löpning

Tjena! Idag har jag bränt av ytterligare ett fint löppass på över tre timmar! Denna gång blev det en lite annorlunda vända än de senaste gångerna....

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe