Vann ”Vitamin Well Summer Run” och lite annat

Tre saker jag gillar: Alfons, Benzen och mina Leki-stavar

Alfons på väg till dagis och utflyktsdag

Jag är ute på vandring med skolan 

Jag verkar ha vunnit ”Vitamin Well Summer Run”, kul!

Hej på er. 
Morgonen började med att jag lämnade Alfons på dagis och Boris hos Amanda. Därefter tog jag mig hem och cyklade sen till Plättbacken/Paradisbacken. Det är sista veckan för eleverna på skolan. Så inga lektioner, istället är det aktiviteter för hela slanten. Idag är det vandring upp till Bjusan. Vi har gått längs mina favoritstigar som jag ofta springer på, skoj. Så på denna vilodag får jag in både 8-9 kilometer promenad och cirka 25 kilometer cykel, bara det nu är uppehåll så jag kan cykla och hämta Alfons. Perfekt med vardagsmotion, dessutom fasta idag. Som gjort för fettförbränning!
Fick till lite bättre sömn i natt, så jag är lite piggare igen. Det i kombination med vila från träning blir nog bra inför morgondagens löpintervaller och hopp. Tänkte försöka köra banintervaller då, hoppas bara Kvarnsvedens IP är öppet då. 
Vi hörs senare!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe